Morda potrebujete čistilni servis?

Ali morda iščete čistilni servis za čiščenje vaše hiše, vašega poslovnega prostora ali pa potrebujete le priložnostno čiščenje? Čistilni servis Lenass je zelo ugoden ponudnik tovrstnih storitev s preko 10 let izkušenj pri vseh tipih čiščenja. Imajo vso potrebno opremo, tudi za odstranitev še tako velike umazanije. Njihova čistila ne vsebujejo škodljivih snovi in so prijazna okolju ter varna za uporabnika. Prav tako kot njihova oprema so opremljeni s certifikatom. Več na http://lenasscleaning.si/.

Čistilni servis ponuja tudi več različnih vrst čiščenja. Tukaj štejemo redna čiščenja hiš ali stanovanj, čiščenja poslovnih prostorov, nudijo pa tudi globinska, generalna čiščenja in tudi samo priložnostna čiščenja. So zelo inovativen, sodoben in zelo ugoden čistilni servis, katerih cilj je zagotoviti maksimalno kakovost, kar se tiče področja čiščenja. Svoje storitve izvajajo po vsej Sloveniji in vam tudi profesionalno in v celoti očistijo vse objekte, saj je njihov glavni cilj biti prepoznavni po vrhunski kakovosti čiščenja.

čistilni servis

Najpomembnejše so jim želje naročnikov, zato zmeraj poskrbijo za prilagodljivo čiščenje po naročnikovih željah. Čistilni servis ima te prednosti, da je njihov odzivni čas res kratek, kajti zaposleno imajo samo dobro usposobljeno osebje, ki so zares vrhunsko organizirani, kar jim omogoča, da kakovostno in hitro realizirajo naročene storitve. Eden izmed najpomembnejših dejavnikov pri izbiri čistilnega servisa je zanesljivost, kar so naročniki Lenassa prepoznali, na kar so zelo ponosni. Želijo si, da se tudi vi odločite postati eni od mnogih zadovoljnih uporabnikov in se tako prepričate o kakovosti njihovih storitev.

Pomembno je da je čistilni servis kvaliteten, kajti urejenost naših prostorov je ogledalo o urejenosti nas samih. V podjetjih se jih uporablja največkrat, kajti tam je higiena ponavadi zelo pomembna. Cene pa so različne in se razlikujejo po tem, kaj mi dejansko potrebujemo. Primer: Za 1 uro čiščenja pisarne 1-krat tedensko nas mesečno pride nekje 65€, če pa pridejo na vsake 14 dni pa je ta cena 25 evrov.