Kdo je Jože Majes?

Jože Majes je oseba, ki si zasluži veliko spoštovanja, saj je že vrsto let predan svojemu delu, kar pa pomeni, da bi dandanes lahko predstavljal zgled številnim mladim, ki jim primanjkuje ambicije. Pomembno je, da smo ljudje ambiciozni, saj nam le to lahko na dolgi rok prinese kakšen uspeh. Jože Majes je kmet, ki se s kmetijstvom ukvarja že vrsto let. Njegova kmetija je Kmetija Plavica, ki jo Jože že kar nekaj let uspešno vodi. Je resnično oseba, ki si zasluži veliko spoštovanja, zato predlagamo vsem, ki njihove kmetije še niste obiskali, da to storite, saj vam bo to lahko odprlo vaše oči, ker boste lahko videli kaj vse je mogoče dandanes na kmetiji početi. Kmetija Plavica je tudi registrirana blagovna znamka, za kar gre največ zaslug prav tako Jožetu.

jože majes

Jože Majes se je vrsto let trudil, da bi lahko registriral to blagovno znamko in na koncu mu je to končno uspelo. Sedaj se Jože Majes rad pohvali s tem, da ima v lasti svojo blagovno znamko s čimer se lahko pohvali malokdo. Njegova kmetija Plavica se nahaja med prekrasnimi griči na dolenjskem v kraju Cerovec pri Dolenjskih Toplicah. Nahaja se na območju, kjer je zrak zelo čist, kar je seveda zelo pomembno za vse obiskovalce, saj se lahko tam naužijejo veliko svežega zraka, kar jim omogoči, da se sprostijo in si napolnijo baterije za nadaljnje delo.

Dandanes smo ljudje preveč obremenjeni, pod prevelikim stresom. Pomembno je, da si vzamemo čas zase in da vsake toliko malo zadihamo. Predstavljajte si, kako neki bi izgledalo, da bi Jože Majes konstantno samo delal? Vsekakor ne bi dosegel vsega kar je, saj bi prej ali sej pregorel. Pomembno je, da si vzamemo čas zase in da se odklopimo od svojega vsakdana. Jože Majes vam lahko to na svoji kmetiji omogoči, saj ima tam veliko narave in svežega zraka, ki je kot nalašč za sprostitev.