Ključavničarstvo Kovinc

Ključavničarstvo Kovinc, je podjetje z dolgoletno tradicijo. Ukvarjajo se z obdelovanjem kovin in so zaradi svojega nenehnega razvoja in vlaganja v nove tehnologije konkurenčno podjetje v svoji stroki. Podjetje Kovinc d.o.o. je družinsko podjetje, ki se je specializiralo za tri programe, ki jih zajema ključavničarstvo.

Ključavničarstvo Kovinc

Izdelujejo kovinsko notranjo opremo, ukvarjajo se z lahkimi in srednje težkimi kovinskimi konstrukcijami ter nudijo program izdelkov za grafične podobne na objektih. Podjetje Kovinc d.o.o. pa nudi tudi storitve preoblikovanja različne pločevine ter profilov. Ključavničarstvo je hitro rastoča panoga, zato se trgu prilagajajo z inovativnimi in tehnološko dovršenimi stroji za obdelavo kovin. Za stranke so na voljo skozi celoten proces, ki vključuje svetovanje, izdelavo različnih izdelkov in montaže na terenu. Kakovostno ključavničarstvo je znano po hitrih, učinkovitih ter kakovostnih storitvah.

Ključavničarstvo Kovinc je pravi naslov za kakovostne razreze cevi ali pločevine. Nudijo tudi posnemanje robov po opravljenem laserskem razrezu, da je izdelek pripravljen za vgradnjo. Podjetje Kovinc d.o.o. je prava izbira tudi za kvalitetno varjenje. Nudijo vam robotsko ali ročno varjenje, pri čemer zagotavljajo natančne vare. Pri njih lahko tudi naročite krivljenje različnih cevi in profilov na najsodobnejših CNC strojih. Ključavničarstvo Kovinc pa nudi tudi različne površinske obdelave izdelkov iz pločevine. Z vami so od začetka projekta, do same montaže izdelkov. Njihova usposobljena ekipa bo poskrbela za hitro montažo v dogovorjenih časovnih rokih. Na njih se lahko obrnete tudi za izdelavo različnih kovinskih konstrukcij ter pločevinastih izdelkov. Izdelujejo tudi kovinsko opremo voznega omrežja, ki se uporablja za elektrifikacijo železnic. Izdelajo pa lahko tudi avtobusno postajo ali reklamne table za vaše podjetje. Podjetje Kovinc d.o.o. ponuja raznovrstne izdelke iz različnih kovin in pločevine ter nudi kakovostne storitve na področju ključavničarstva. Njihove konkurenčne cene in najnovejša tehnologija jih uvršata v sam vrh te panoge. Obrnite se na njih s svojimi željami in pomagali vam bodo hitro ter učinkovito.