Nadstreški za vse

Imate nov avto pa ga nimate kam postaviti pod streho, da bi ga obvarovali zunanjih vplivov. Tukaj je podjetje Tesarstvo in gradbena dela Boštjan Golob s.p., kateri nadstreški so njihovo delo. Podjetje se ukvarja z postavljanjem nadstreškov vseh vrst.

Danes se postavljajo nadstreški naslednjih vrst. Avtomobilski nadstreški, nadstreški za terase in vhodi v objekte. Prav tako so lahko nadstreški narejeni iz lesa ali kovine. Naredijo jih po naročilu. Nadstreški so narejeni z večletnimi izkušnjami in so postali prioriteta podjetja. Nadstrešek vam lahko služi kot zaščita avta ali pa samo kot dekoracija k vašemu domu, lahko pa ga naredijo kot teraso. Prav tako so vam na voljo nadstreški z ravno ali poševno streho, strešno kritino pa si izberete sami ali pa jo vam po dogovoru izberejo pri podjetju. Poleg tega so njihovi nadstreški unikati, saj so prilagojeni lokaciji in vašim željam. Vse se začne s predhodnim ogledom in pogovorom z naročnikom, da izrazi želje in pove lokacijo, kjer bo stal objekt. Prav tako se ukvarjajo s prekrivanjem vseh stavb vseh vrst. Izvajajo tudi raznolike krovska dela, torej lahko naredijo ostrešje tako za nove kot starejše stavbe, ki jih predhodno razkrijejo in odstranijo star les. Prav tako se ukvarjajo z obrobljanjem streh. Torej vam pokrito, a ne dokončano streho na obeh koncih strehe prevlečejo z plehnato obrobo za daljši obstoj strehe. Poleg tega lokacija vaše strehe ni pomembna, saj izdelujejo in prenavljajo kritine po celi Sloveniji.

nadstreški

Podjetje lahko kontaktirate sami na telefonski številki 041 933 356, brez težav pa jim lahko tudi pišete na njihov elektronski naslov, ki se glasi info@montiram.si. Podjetje lahko obiščete tudi sami na naslovu Gorenja vas pri Mirni 56, 8233 Mirna, kjer bodo zagotovo veseli vašega obiska. Torej če potrebujete nadstrešek so oni prava izbira za vas.