Zainteresirani za najem kamperja?

Vas mika najem kamperja? Podjetje Carthago vam nudi luksuzne avtodome za najem, vse kar morate storiti je poslati povpraševanje in ta je lahko vaš že danes.

Izbirate lahko med dvema tipoma kamperja. Hobby avtodom je popoln za 4 osebe, mogoč pa je tudi najem kamperja za 6 oseb. Vse kar je potrebno, je preveriti razpoložljivost. Na drugi strani imamo Robeta Mobil, ki pa je idealen za 2 osebi ter mlade družine. Več detajlov o samem avtodomu si lahko ogledate ter podrobno preberete na njihovi spletni strani.

Kakšna pa je cena? Odvisna je od številnih dejavnikov. Najdražje obdobje za najem kamperja so poletni meseci, cena pa je odvisna tudi od velikosti najetega vozila. Najcenejši dnevni najem izven sezone znaša 80€.

najem kamperja

Za ljubitelje počitnic najem avtodoma predstavlja veliko prednost. S seboj lahko vzamete tudi kolo ter svoje potovanje še razširite. Najem je cenovno veliko bolj ugoden kot hotelsko bivanje. Poleg dobre opremljenosti pa imajo Carthago vozila tudi enostavno krmarjenje in mehanizem, ki med vožnjo zagovarja varno ter čudovito izkušnjo.

Kaj vse je vključeno v ceno? Vključen je ves potrošnji material, miza s štirimi stoli, komplet posode za kuhinjo ter električni podaljški in priključki, z doplačilom pa si lahko priskrbite tudi izposojo posteljnine z logotipom podjetja.

Na spletni strani podjetja Carthago lahko najdete tudi ideje za vaše naslednje potovanje, nasvete za prvo potovanje z avtodomom ter veliko drugih informacij.

Se se že odločili kam bi odpotovali? Z avtodomom greste lahko kamorkoli kadarkoli. Je popolno doživetje za vas, vaše prijatelje, vašo družino ter kogarkoli s komur bi radi preživeli zabaven oddih.

Poleg ponudbe za najem kamperja pa Carthago avtodome tudi prodaja, ima avtopralnico s posebnim prostorom za ročno pranje kamperjev ter pooblaščen servis. V njihovem ograjenem objektu pa vas čakajo tudi brezplačna parkirna mesta za vaše osebno vozilo.