Trpežni ovitki za telefon

Kje se kupijo ovitki za telefon? Na spletni strani megapanda.si.

Dandanes ima že vsak telefon na dotik. In ker se ob padcih na trda tla ne odrežejo najbolje so se začeli uporabljati ovitki za telefon kajti ob padcu na tla se odrežejo nekoliko bolje kot sam telefon. Zato ima spletna trgovina ovitkizatelefon.si veliko izbiro ovitkov za veliko telefonov. Namreč imajo zalogo za kar pet različnih vrst telefonov in sicer Apple, Samsung, Htc, LG in Sony. Poleg tega pa ponujajo tudi pametne ure, ki so čedalje bolj vsakdanje v naših življenjih, ter dodatno opremo za telefone, kot so naprimer stojala za telefon, dodatni kabli, dodatni polnilci…

ovitki za telefon

Za telefon Apple niso ponujeni samo ovitki za telefon, namreč tudi dodatna zaščitna stekla, ki stanejo od 12€ pa do 27€. Poleg tega so ponujeni še ovitki za telefon, ki so v različnih barvah in motivih in stanejo od 10€ pa do 20€. Lahko izbirate med plastiko, aluminijem, usnjem in silikonom. Ponujajo za tri različne modele telefona Apple in sicer Iphone 5/5s, Iphone 6/6s in Iphone 6/6s Plus. Na drugi strani imajo ponudbo za Samsung nekoliko bogatejšo saj imajo ponujene artikle za kar 16 različnih modelov telefona Samsung, cene pa se gibljejo od 12€ pa do 20€. Ovitki za telefon stanejo od 10 do 17 € in so narejeni iz aluminija, plastike ali silikona. Nato je tu telefon Htc za katerega imajo ponudbo za 7 različnih modelov cena stekel pa se giblje okoli 12€. Material iz katerega so narejeni ovitki za telefon pa so iz plastike. Medtem imajo za telefon LG ponudbo samo za stekla, stanejo pa 12€. Ponujajo stekla za 7 različnih modelov LG telefona. Stekla za telefon Sony so na voljo prav tako za 12€ in za 9 različnih modelov. Ovitki za telefon Sony so narejeni iz aluminija  in stanejo 17 € in so ponujeni le za 4 modele telefona Sony.

Ovitki za telefon, ki jih hočete kupiti lahko naročite preko njihove spletne strani, za informacije pa lahko pokličete na telefonsko številko ali pa se oglasite kar pri nas med 8.00 in 15.00 uro. Prav tako ob nakupu prejmete izdelek brezplačno na dom.