Personalizirane odeje – podarite večni spomin na otroštvo

Rojstvo novega družinskega člana je vedno prežeto z najrazličnejšimi čustvi, veseljem in radostjo, poleg tega pa tudi z bistvenimi spremembami za novopečena starša. Medtem ko se slednji ukvarjajo s tem, kako dojenčku omogočiti kar največ varnosti in topline, pa se širša družina in prijatelji sprašujejo, kaj podariti malčku. Odlična ideja so personalizirane odeje (https://medora.si/personalizirane-odeje/), ki predstavljajo veliko več kot zgolj navadno darilo ob rojstvu.

Kakovostne personalizirane odeje, ki jih lahko dobite pri Medori, so namreč izdelane iz zelo kakovostnih in koži prijaznih naravnih materialov, ki poskrbijo za vso potrebno udobje dojenčka med počitkom in nočnim spancem. Novopečenim staršem pomagajo pri vsakodnevni skrbi in negi otroka, za malčka pa predstavljajo edinstven izdelek, ki jih bo za vedno spominjal na brezskrbno otroštvo.

Personalizirane odeje

Odejice za dojenčke z imenom se lahko uporabljajo ob vseh priložnostih.

Tkanina, ki navduši

Personalizirane odeje Medora so izdelane iz vrhunske in izjemno mehke tkanine muslin, ki združuje številne odlične lastnosti. Muslin je izjemno vpojna, prijetna na dotik in zelo mehka dvojna tkanina, zato je kot nalašč za pokrivanje dojenčka. Sicer so personalizirane odeje izdelane iz kar dveh plasti 100% muslin bombaža, kar pomeni, da imajo skupno kar štiri plasti tkanine. Odejice so zato še toliko bolj mehke in prijetne.

Poleg zgoraj opisanih lastnosti, so izdelki iz muslina izjemno trpežni in brez težav zdržijo nešteto pranj. Še več – večkrat kot boste odejico oprali, bolj mehka bo. Še ena v vrsti odličnih lastnosti muslina pa je ta, da omogoča enostavno in učinkovito uravnavanje otrokove telesne temperature. Zato se jo lahko uporablja vse dni v letu. Otrok se pod njo poleti ne bo pregreval, saj ga bo ta izjemna tkanina ves čas hladila. Prav tako pa ga pod njo ne bo zeblo pozimi, ko bo odejica poskrbela za prijetno gretje nežnega otroškega telesca.

Starši so nad odejami iz muslina navdušeni tudi zato, ker so 100% varne in izjemno nežne do občutljive dojenčkove kože. Tako so popolnoma varne za vsakodnevno uporabo v najrazličnejše namene. Odejice Medora pa se lahko pohvalijo tudi s certifikatom, ki še dodatno potrjuje njihovo kakovost in vrhunsko kvaliteto. Omeniti moramo še eno odlično lastnost, ki jo ima muslin – trajnost. Zaradi tega personalizirane odeje predstavljajo darilo, ki bo otroka spremljalo vse od prvih dni življenja pa vse do poznega otroštva. Veliko malčkov se na prijetno mehko odejico tako naveže, da se od nje nikoli ne želi zares ločiti. Zato si jo shranijo na neko prav posebno mesto, kjer jih spominja na brezskrbno otroštvo.

Zakaj ravno personalizirane odeje?

Če se sprašujete, kaj bi podarili novemu družinskemu članu, hkrati pa staršem olajšali vsakodnevno skrb zanj, potem se odločite za personalizirano odejo. Gre namreč za vsestranski izdelek, ki zaradi svoje uporabnosti in odličnih prednosti, zagotovo ne bo končala nekje pozabljena v kotu. Odejice za dojenčke z imenom se lahko uporablja tako na sprehodih v vseh letnih časih, med vožnjo v vozičku ali avtomobilu, za večerno crkljanje ter dnevni in nočni počitek. Odeje so dovolj velike, zahvaljujoč štirislojni zasnovi in vrhunskemu materialu muslinu pa lahko služijo tudi kot igralna podloga. Otroka tako ne bo nikoli zeblo, saj se bo vedno počutil nadvse udobno in prijetno.

Z nakupom personalizirane odeje boste otroku podarili najlepše darilo.

Odejica bo dojenčka spremljala čisto povsod – doma ali na poti. Je zelo priročna, saj jo lahko enostavno pospravite v torbo, uporabite pa jo lahko celo kot tetra pleničko. Še posebej enostavna je za vzdrževanje in pranje. Zahvaljujoč njeni vpojnosti pa vam lahko služi tudi kot brisačka po kopanju.

Glavna prednost, zaradi katerih se bo odejica v srce otroka (in staršev) zagotovo zelo globoko usidrala, pa je personalizacija. Pri Medori vam ponujajo možnost vezenja otrokovega imena, ki bo zahvaljujoč kakovostni izdelavi, trajnostno ostal na odejici. Ta izvrsten izdelek se od ostalih loči prav na račun personalizacije – je, nekaj kar je samo malčkovo in zato še toliko bolj posebno.

Ko navadna odejica postane otrokova ninica

Čeprav personalizirane odeje na tržišču obstajajo že kar nekaj časa, pa redko katera postane med ljudmi tako zelo priljubljena kot Medora. Razlog za to je v večini primerov slabša kvaliteta številnih odej, ki se hitro uničijo in posledično niso več uporabne. Personalizirane odeje ponudnika Medora pa rastejo skupaj z otrokom, v vsakem obdobju odraščanja pa igrajo neko specifično vlogo, zaradi katerih se malčki na njih navežejo in zares vzljubijo.

V prvih mesecih življenja bo odejica odličen pripomoček za nego in vsakodnevno skrb dojenčka, nato jo bodo starši lahko s pridom uporabljali na vse pogostejših sprehodih, kasneje pa bo postala odličen pripomoček za otroško igro in raziskovanje. Malček bo hitro spoznal tudi dejstvo, da personalizirana odejica pripada samo njemu in mu bo posledično pomenila še toliko več. Klasična odeja bo tako postala priljubljena ninica – točno določen izdelek, na katerega je malček iz različnih razlogov še toliko bolj navezan.

Z nakupom personalizirane odeje boste otroku podarili najlepše darilo – nekaj, kar ga bo spremljalo skozi celotno otroštvo, z njim bilo med igro ter počitkom in mu omogočilo ustvarjanje nepozabnih spominov, na katere so bo spomnil vedno, ko bo zagledal odejico.