Podjetje MG Biro

Najem tiskalnikaImate svoje podjetje in se Vam nakup novih kakovostnih tiskalnikov ne splača? Potem je seveda najbolje, da si obiščete ali pa ogledate na spletni strani podjetje MG Biro. Podjetje MG Biro Vam ponuja najem tiskalnika in multifunkcijskih naprav, ki sodijo visoko med kakovostne tiskalnike. Najem tiskalnika se seveda splača saj znižate oz. zmanjšate stroške tudi do 30%. Podjetje MG Biro ima na razpolagi že več kot 600 tiksalnih in multifunkcijskih naprav za v najem. Vsi ti tiskalniki so narejeni po najvišjih standardih iz zahodne Evrope.

Te naprave so iz podjetij Ricoh in Xerox. Pri najemu tiskalnika Vam ne bo treba seveda plačevati rezervnih delov, servisov ali pa tonerjev, saj Vam vse to plača podjetje MG Biro. Plačati boste morali samo najemnino vsak mesec. Ob najemu tiskalnika Vam podjetje seveda omogoča odkup vaše prejšnje naprave, ki je izrabljena. Podjetje MG Biro, lahko kontaktirate preko E-maila, telefona, telefaksa ali pa se lahko kar oglasite v njihovem podjetju na Trpinčevi ulici 96 Ljubljana.

Za najem tiskalnika nikar ne odlašajte, saj pri nakupu tiskalnika nastanejo še dodatni stroški za nakup rezervnih delov, servisov in tonerjev. Preverite ponudbo podjetja in izberite ustrezno napravo za svoje potrebe.