Poročne obleke Mod’ Art

Načrtujete poroko? Poročna obleka je velik problem pri poroki, imate to težavo tudi vi? V podjetju Mod’ Art vam bodo pri tem pomagali!

Poroka je čas, ko si dva drug drugemu zaobljubita svojo ljubezen, priznata si, da sta obadva del neponovljive čudovite izkušnje in točno zato, posezite po najboljšem tudi vi, saj je poročna obleka velik del poroke in vajinih zaobljub in pri tem vam bodo pri Mod’ Artu z veseljem pomagali po svojih najboljših močeh, da bosta obadva kar žarela od začudenja in lepote.

Poročna obleka

Ponujajo vam tudi elegantne čevlje, srajce, pasove, spodnje perilo&nogavice itd. in bogat izbor materialov in modelov.

Za njih je vsak poročni par edinstven, zelo pomembne, dragocen in neponovljiv in točno zato vam ponujajo vso njihovo pozornost. Za vsakega se bodo maksimalno potrudili in si vzeli čas ter poiskali najbolšo poročna obleka. Potrudili se bodo, da vam bo ta poroka in vsi tej trenutki ostali v čim lepšem spominu in da bodo zvami si tudi delili delček vajine nepozabne poročne zgodbe.

Za vas imajo tudi odgovore na najbolj pogosta vprašanja kot so npr. kaj bi morala vedeti čisto vsaka nevesta, poezije skladnih detajlov, kako se oblečti za poroko itd.

Splošna kratka predstavitev njihovega podjetja

Poročna obleka ali svečana obleka je za njih pomembna zato imajo veliko dobre izbire glede tega in pa tudi še mnogo ostalih modnih dodatkov in pa pomembno jim je tudi to, da kot par izgledata skupaj najlepše kar se da. Imajo polno priznanih ter preizkušenih ponudb blagovih znamk za vse obleke, čevlje, nakit, modnih dodatkov itd. Še kot dodaten plus so pa njihove 24-letne izkušnje in predanost svojemu delu. Poročna obleka za 2 poročenca niso edina stvar pri njih, oblečejo tudi vse ostale kot so družice, svatje, priče, birmanci, maturanti in še in še. Zato so oni pravi naslov za vas!

Več informacij dobite na njihovi spletni strani: www.poroka.com.