Rolete Senca

Rolete SencaRoletarstvo Senca vam nudi velik izbor rolet in senčil, ki si ga lahko ogledate na spletni strani rolete-senca.si. V svoji ponudbi imajo ALU rolete, PVC rolete, lamelne zavese, notranje žaluzije, zunanje žaluzije, tende, markize, komarnike in ALU-ROLO vrata.

Rolete so najboljše senčile za vaša okna, saj stoodstotno zatemnijo prostor, nudijo zvočno in toplotno izolacijo ter vam nudijo proti-vlomno zaščito, ker imajo rolete varnostne vzmeti proti nasilnem dvigu.

Notranje žaluzije so ene izmed najpreprostejših oblik senčenja prostorov. Zelo so enostavne za vzdrževanje in čiščenje, saj samo navlažite krpo in z njo potegnete po žaluzijah, poleg tega pa že dodatno dekorirajo in popestrijo vaš prostor.

Zunanje žaluzije so, podobno kot rolete, primerne za zaščito proti vročini in sončnimi žarki. Montaža se izvaja na zunanji strani vrat in oken. Dajejo občutek zasebnosti in ne odvzemajo svetlobe prostoru, zato so idealne za poslovne objekte in pisarne.

Lamelne zavese lahko nadomestijo navadne zavese in še dodatno popestrijo in polepšajo prostor. Lamelne zavese se uporabljajo za večje steklene površine. Primerne so za šolske učilnice, pisarne in stanovanja.

Komarniki so nepogrešljivi za zaščito pred komarji in ostalimi nadležnimi žuželkami, kot so muhe, ose, čebele, mravlje in mušice, ki so še posebej nadležni v poletnem času. Ščitili vas bodo pred njimi poleg tega pa boste imeli še prezračen prostor.

Tende in markize so odlična izbira in služijo kot nadstrešek oziroma senčilo za vašo teraso, poslovni prostor ali lokal. Varujejo vas pred vročino in sončno svetlobo.

Za več informacij ali če ste zainteresirani za nakup in če vas zanimajo rolete ter ostala senčila, ki jim ima na voljo roletarstvo Senca lahko Obiščete njihovo spletno stran rolete-senca.si ali pa jih kontaktirajte na njihovo telefonsko številko ali preko elektronskega naslova.