Spletna trgovina Panna

Začetki delovanja podjetja Panna d.o.o. , ki je dolgoletni pooblaščeni prodajno servisni center blagovnih znamk Xerox in Develop, segajo v leto 1994. Panna d.o.o., je zelo priznano podjetje, saj se nenehno razvijajo, zaupanje svojih strank utemeljujejo z nenehnim vlaganjem v znanje in nove tehnologije. Tako so vedno korak pred konkurenco na področju poprodajne podpore in vzdrževanja. Potrditev uspešnosti podjetja Panna d.o.o. , je bilo večletno uvrščanje v skupino 500 najhitreje rastočih slovenskih podjetji. Pri svojem delovanju upoštevajo stroge ekološke standarde, kot sponzorji in donatorji pa podpirajo različne projekte slovenskih osnovnih in srednjih šol, fakultet ter kulturne projekte in športne prireditve.

Panna d.o.o.

Ukvarjajo se tudi z izdelavo specializiranih strojev oziroma tiskalnikov, kar pomeni da če rabite potrebo po profesionalnem tiskalniku, se lahko obrnete na njih. Na njihovi spletni strani najdemo vse za pisarno, različno strojno opremo, programsko opremo, storitve tiskanja ter vizualne komunikacije. Na voljo so vam multifunkcijske naprave, različni tiskalniki, računalniška oprema, avdio in video oprema, 3d tiskalniki, roll up stojala, lcd zasloni, stojala in nosilci za plakate, reklamne in podobne table ter stojala, različni nosilci za predmete, stojala za kolesa ter mnogo drugih stvari in aparatov. Ukvarjajo se tudi z izdelavo LCD zaslonov in podobnih stvari za druga podjetja, ki jih kasneje vgrajujejo v svoje stroje.

Podjetje Panna d.o.o., ima zelo zanesljiv, kakovosten in ugoden servis njihovih tiskalnikov in aparatov, tako da če imate težave vam jih bodo tam z veseljem popravili najboljši strokovnjaki. V kolikor potrebujete njihov nasvet, vam z veseljem prisluhnejo in poskušajo najti čim boljšo rešitev za vaš problem. Sodelujejo z različnimi podjetji, s katerimi imajo zelo dobre odnose, z njimi so zelo zadovoljni ter so od podjetja Panna d.o.o. pridobili dragocene izkušnje, ki so res izrednega pomena na tem področju.

Podjetje Panna d.o.o. vam vsekakor svetujem, saj je pomembna tudi kakovost storitev in izdelkov, ki jih želimo. Pri tem podjetju je vsekakor kakovost na prvem mestu.