Zakaj podariti srečni bambus?

Vsi so že slišali za srečni bambus in ga lahko opazite tudi v vseh cvetličarnah, kjer ga ljudje z veseljem kupujejo za sebe ali pa za darilo. Če imate nekoga res radi ali pa sebe, mu boste privoščili izjemno zanimivo in lepo rastlino srečni bambus, ki vsakemu, ki ga ima v prostoru, prinaša srečo, obilje in zdravje, poskrbi pa tudi za harmonične odnose med ljudmi. Zato je primeren tako za družine, kot tudi za kolektive v podjetjih. Vsaka pametna tajnica ga ima nekje v bližini.

srečni bambus

Srečni bambus je rastlina vzhoda, kot vse take reči prihaja tudi ta hitro rastoča izjemno lepa rastlina Kitajske. Njen simbol pa je tudi medvedek panda, najbolj ljubek in len medvedek na svetu, ki je samo bambusove vršičke ter liste. Če imate koga od bližnjih, ki bi ga radi obdarili, pa res ne veste, kaj bi tej osebi še kupili, ker ima vsega dovolj, bo zagotovo vesela srečnega bambusa, saj je atraktivno in simbolično darilo, ki obdarjencu pove, da ga imate radi in mu želite veliko sreče.

Srečni bambus lahko najdete v cvetličarnah v najrazličnejših oblikah, saj se ga da odlično oblikovati med rastjo v razne oblike, okoli katerih jih ovijejo. Drugače pa je to zelo visoka in ravna rastlina, izjemno trpežna in močna ter votla. Iz nje naredijo tudi cevi za vodo v Aziji ali pa strehe prekrijejo v manj urbanih naseljih in vaseh.

Srečni bambus pa je rastlina, ki jo morate imet tudi sami, Kupite si jo in razveseljevala vas bo vedno, ko jo boste zagledali ter vas opomnila, da bodite srečni. Ta rastlina oddaj tak vibracije, saj bodo vplivale tudi na vas in vašo uspešnost zato imejte eno še v pisarni. V spalnici pa vam bo prinašala srečo v ljubezni ter partnerstvu in seveda družini, kar pa je za vsakega človek najdragocenejše darilo.