Stikala

Ste v gradnji nove hiše, ter vam električarji polagajo električno napeljavo. Vi pa bi radi čim prej nabavili nova stikala, ampak spet je problem, ker jih je ogromno. Sploh se ne morete odločit katera izbrati, mogoče pa pogledate na elteh.si/skupina/stikala-vticnice/schneider-electric/. Stikala je včasih res težko izbrati, saj ne vemo katera so prava za naš dom in danes je že kar veliko barv. Včasih je tudi stikala prepustiti mogoče strokovnjakom, da ne kupujemo nekaj narobe. Res, da niso draga, ampak zakaj bi nekaj drugega kupovali, če pa strokovnjaki točno vedo kaj je prav.

stikala

Lahko pa tudi prosimo električarje, da nam napišejo katera stikala so prava in v trgovini ta listek pokažemo prodajalcu. Moram pa povedat, da nakup stikal tudi ni tako težko, tudi ženska se lahko v ta nakup poda. Sem tudi sama ženska in sem nakupila brez problema tudi že več stikal in vsa so bila prava.

Sikala je tudi včasih čez leta dobro zamenjati. Malo jih poglejte, če so še dobra ali pa prosite nekoga, da vas ne bo elektrika dobila. Ker vsi vemo, da se z elektriko ni za igrati in hitro pride do nesreče. Tukaj ne rabite zapravljat ne vem koliko denarja, ne rabite gledat da so dražja mogoče boljša. Ni bistvene razlike edino  v ceni je razlika zato, ker so mogoče drugačne barve, oblike in od proizvajalca do proizvajalca se cene razlikujejo. Ne priporočam pa vam nakup od Kitajcev, take  stvari tam ne kupujte, da ne bo prišlo do kakšnih težav. To je le elektrika in vemo da lahko hitro pride do težave, pa čeprav je samo stikalo. Stikalo je nujno potrebno v našem domu, če hočemo prižigat luči. Zato če kupujete na novo, kar pogumno izberite prava in da bodo ustrezala vašim prostorom. Če pa jih imate že dalj časa, pa jih lahko tudi zamenjate, saj niso tako draga da si ne bi mogli privoščit.