Ugoden otroški voziček

Če postajate bodoča mamica ali pa bodoči očka, potem vas zagotovo skrbi nakup za otroški voziček. Ugodne in zmogljive otroške vozičke najdete na spletni strani www.hello-mammy.com. Tam lahko izbirate med nekaterimi modeli in znamkami vozičkov v različnih barvah ter različnimi dodatki za otroški voziček.

Otroški voziček, ki ga najdete na njihovi spletni strani je preverjene kakovosti ter blagovne znamke in odlične nizke cene. Med dodatki za vozičke najdete tudi barvne podloge, košaro za novorojenčke, nosilo za otroka, držala za pijačo in košaro. Otroški voziček, ki ga iščete, boste našli na njihovi spletni strani, saj vam tam ponujajo vozičke, ki so primerni tako za fantke ali deklice, saj lahko izbirate barvo vozička in barvo podloge za otroški voziček, na voljo pa so vam še različni dodatni nastavki. Ponujajo vam tudi zložljivi voziček ali pa otroški voziček, ki ga lahko uporabljate tudi kot otroško košaro, saj ga je mogoče tako preoblikovati.

otroški voziček

Otroški voziček znamke 4MOMS Origami, ki ga ponujajo na njihovi spletni strani, je odličen voziček z mnogimi ugodnostmi ter dodatnimi funkcijami. Zlaganje vozička je samodejno, že z enim pritiskom na gumb, zmožen je lastnega napajanja, saj ima lasten generator v zadnjih kolesih, ki se napaja med vožnjo, vsebuje pritrjene luči, ki vam dobo osvetljevale pot, tudi v slabi vidljivosti, otroški voziček ima ogromno prostora, da shranite vse stvari, ki jih potrebujete, poleg vsega tega pa ima otroški voziček na ročaju še LCD zaslon, ki vam pokaže temperaturo, hitrost ter že prevoženo razdaljo.

Poleg otroških vozičkov in dodatkov pa imajo na voljo še ostale kategorije. Za bodoče mamice so tu na voljo oblačila za nosečnice, za otroke pa poleg otroških vozičkov najdete še  dude, flaške, opremo za kolesarjenje ter otroške posteljice. Za več dodatnih informacij in ogled njihove celotne ponudbe, obiščite njihovo spletno stran.