Vas mučijo zamaščena jetra?

V našem telesu jetra opravljajo zelo pomembno funkcijo razstrupljanja našega telesa. Prav vsa hranila, ki v naše telo vstopijo, potujejo tudi skozi naša jetra, kjer se nato razgradijo v manjše substance, ki nato potujejo naprej po telesu. Jetra so odgovorna tudi za skladiščenje glukoze oz. energije, ki jo pridobimo od hrane, nekaterih vitaminov ter mineralov.

Način sodobnega življenja ima za človeško telo velike posledice. Kemično obdelana hrana, umazan zrak ter kemikalije in hormoni v negovalnih izdelkih naše telo dodatno obremenjujejo, tkiva pa pod pritiskom škodljivih snovi tudi umirajo. Naša jetra so prva na obrambni bojni liniji, ki se s tovrstnimi strupi, kemikalijami ter mikroorganizmi srečujejo na vsakodnevni bazi. Zamaščena jetra so pojav, ko so naša jetra preobremenjena s strani okoljskih dejavnikov. Ker je veliko škodljivih snovi ter strupov topnih v maščobi, jetrne celice odmrejo, nadomesti pa jih maščoba.

zamaščena jetra

Zamaščena jetra je zato potrebno razbremeniti ter razstrupiti, saj lahko v nasprotnem primeru pride tudi do resnih zapletov ali fibroze jeter – delovanje jeter se slabša, njihova površina postane brazgotinasta. Enterosgel je medicinski pripomoček, ki ga lahko uporabimo tudi, če nas mučijo zamaščena jetra. Uporaba omenjenega izdelka se je izkazala kot pozitivno tudi v primeru zdravljenja virusnega Hepatititsa A,B in C ter kot del terapije zdravljenja posledic prekomernega uživanja alkohola.

Če je vaše življenje hitro, naporno ter stresno, ste izpostavljeni onesnaženemu zraku, kadite ali uživate alkohol in predelano hrano, je Enterosgel odlična rešitev, ki bo vašemu telesu pomagala pri regeneraciji. Zamaščena jetra se s pomočjo Enterosgela lahko razstrupijo – odločite se lahko za 14 dnevni paket za razstrupljanje ene odrasle osebe, 14 dnevni paket za razstrupljanje dveh oseb ali 14 dnevni paket za razstrupljanje štirih oseb (družine). Gel je potrebno jemati oralno, trikrat na dan, po zaužitju pa ga je potrebno poplakniti z zadostno količino vode (2 decilitra). Seveda se potrudite ter skušajte izboljšati tudi svoj življenjski slog.