Garažna vrata za v vsak dom

Imate garažo, brez garažnih vrat? Podjetje ADOOR d.o.o se že ukvarja s montažo in servisom različnih  vrst industrijskih in garažnih vrat od leta 2001. Vsaka garaža potrebuje garažna vrata, saj v njej ljudje shranjujejo naše največje dragocenosti – avtomobile. Garažna vrata pri podjetju ADOOR d.o.o nudijo visoko kvaliteto, nizke stroške vzdrževanja, dolgotrajno uporabo ter seveda tudi najlepši izgled z dolgo življensko dobo. Ne smemo pa tudi pozabiti na visoko stopnjo varnosti, katero zagotavljajo nam in našemu vozilu. Vse informacije o podjetju in njihovem delovanju lahko najdete tudi na spletni strani https://www.adoor.si.garazna-vrata

Zelo pomemben je tudi izgled garažnih vrat. Lahko so oblikovana z zasteklitvijo, to pomeni da dnevna svetloba lahko prodira skozi steklo v notranjost garaže in je tako bolj koristna vsakodnevnemu prostoru. Oblikovanje z zasteklitvijo je mogoče na 10 različnih in zelo lepo oblikovanih postavitev stekla z 3 različnimi trajno privlačnih stekel brez prask. Obstajajo tudi različne površine ter barve, med katerimi lahko izbirate. Z leti se tudi  postarajo in jih je potrebna zamenjava garažnih vrat. Podjetje ADOOR d.o.o vam vaša stara hitro in čisto zamenja z novimi garažnimi vrati. Na voljo imate tudi jeklena garažna vrata ki so na pogled lesena in so lahka za vzdrževanje, toplotno izolirana ter površina je odporna na UV žarke in varuje vrata pred vremenskimi pojavi.

Če vas zanima kako bi garažna vrata izgledala na vaši hiši, lahko izkoristite njihovo novo posebno storitev. To je storitev, ki omogoča da kar na vašem računalniku s konfiguratorjem garažnih vrat poskusite ali so pravilna izbira za vaši dom. Vse kar morate narediti je to, da enostavno naložite fotografijo vaše hiše in nato kliknete na tista vrata za katere mislite da se najlepše prilega vašemu domu. Vzmeti si čas ter dobro premislite in posvetujete s kakšnim strokovnjakom iz podjetja Adoor o tem kakšna bi radi imeli, saj nakup garažnih vrat ni na voljo vsak dan.