Igrača policijski avto znamke Bruder

Igrača policijski avto znamke Bruder je zelo pestra in raznolika ponudba, ki pa bo v vsakem primeru nudila veliko zabave. Policijski avto Land Rover je za mnoge pojem med terenskimi vozili, veliko zaslug za to ima njegova razširjenost na vse konce sveta. Izdelan je v merilu ena proti šestnajst, sodi v serijo profi ter ima dimenzije dvesto osemdeset krat sto osemintrideset krat sto triinpetdeset milimetrov. Kot vse igrače Bruder, tudi policijski avto Land Rover odlikuje kakovost izdelave in izbranih materialov. Temu primerna je tudi nagrada z oznako »speil gut«.

Otroke vseh starosti bodo navdušili številne podrobnosti z originalom v naravni velikosti. Nepogrešljiv je svetlobno zvočni modul za opozarjanje na nevarnost, stranska in prtljažna vrata je moč odpreti, prav tako pokrov motorja pod katerim se nahaja v podrobnosti izdelan pogonski sklop. Igrača policijski avto Land Rover Bruder ima vzmetenje na obeh oseh, sprednjo os je mogoče opremiti tudi z dodatnim volanom.

Policijski avto Land Rover Bruder ima dodano igračo policista, ki je popolnoma opremljen. Enako velja za policijski avto Jeep Wrangler Bruder, ki pa ima barvni vzorec značilen za Združene države Amerike. Policijski avto Jeep Wrangler Bruder ima na strehi nepogrešljiv svetlobno zvočni modul, ki opozarja na nevarnost. V notranjosti je prostor za štiri figure, streha je dvodelna in snemljiva, vrata se odpirajo, sedeže je mogoče odstraniti ter s tem pridobiti prostor za dodatno opremo. Podobno kot številne druge Bruder igrače je tudi policijski avto Jeep Wrangler nagrajen z oznako »speil gut«.

Policijski avto štirikolesnik je zanimiv zaradi svoje oblike in pojavnosti, dodana je figura policistke, dve dodatni držali za orodje ali karkoli podobnega ter prenosni prtljažnik z ohišjem za orodje. Bruder policijska avtomobila Jeep Wrangler in štirikolesnik sodita v serijo profi, narejena sta iz visokokakovostne plastike ter sta kompatibilni s figurami. Druži jih tudi isto mero ena proti šestnajst.