Industrijska vrata

Ali želite še povečati občutek varnosti nad svojim industrijskim podjetjem? Naj vam zaupamo da je kupcev za industrijska vrata vse več, saj je to edini način da ustrezno zaščitijo svoje podjetje, morda tudi varnost delavcev, vsekakor pa bi preglnalo vse skrbi o nepovabljenih obiskovalcih na vaši industrijski posesti. Vaša industrijska posest je zelo pomembna, saj je vaše nadalno življenje odvisno od prav tega objekta, in delavcev v njej. Vsekakor pa bodo imeli tudi vaši delavci veliko bolj spoštovanja in boljši občutek, saj bojo videli da skrbite tudi za njihovo varnost, in da jim želite ponuditi občutek varnosti v svojem podjetju.

Industrijska vrata

Predstavljamo vam industrijska vrata Žugič katera so namenjena ograjevanju skladišč, trgovin, in ostalih poslovnih prostorov. Dimenzije njihovih industrijskih vrat segajo vse tja do 12 metrov, navadno pa so narejene iz večjih železnih cevi. Kot polnilo za industrijska vrata Žugič, se uporablja pločevina in pa pohištvene cevi, katere pa lahko montirajo enostransko, ali pa dvostransko.

Če ste zainterisirani za tovrstni nakup, vam priporočamo, da si ogledate njihovo ponudbo na www.zugic-sp.si/industrijska-vrata/ in se tako dogovorite za industrijska vrata po naročilu, saj se vam pri podjetju Žugič s.p. popolnoma posvetijo, in predlagajo najboljšo rešitev glede na naše želje in situacijo.

Seveda pa ne smemo pozabiti omeniti tako imenovan Profil C, po katerem se industrijska vrata premikajo. Izbira C profila je še kako pomembna saj v kolikor varčujemo pri profilu, se lahko zelo hitro zgodi, da se bo zaradi dolžine in teže vrat, sam profil hudo poškodoval. Takšni C profili so zelo dragi zato vam priporočamo da dvakrat premislite, preden prvič kupite profil, saj se lahko le tako izognete nepotrebnim stroškom nabave novega zaradi poškodbe. Industrijska vrata so seveda antikorozijsko zaščitena, vročo pocinkana in po vaši želji prašno ali mokro prebarvana po njihovi RAL lestvici.