Karnise za zavese

Kljub temu da poznamo najrazličnejše vrste senčil, so zavese še vedno moderne in priljubljene. Če imate zavese, pa potrebujete tudi karnise za zavese, ki pa jih morate kar precizno in premišljeno izbrati, da bodo prostoru dodale nekaj novega, pa hkrati ne preveč vpadljivega in da se bodo lepo skladale tako z zavesami kot preostalo opremo v določenem prostoru.

Karnise za zavese so an voljo v najrazličnejših merah, oblikah in materialih, zato boste pri izbiranju zagotovo naleteli na takšne, ki bi jih imeli doma. Vendar, bodite pazljivi. Izbrati morate takšne, ki vam bodo na pogled všeč, hkrati pa se jih ne boste že čez nekaj dni naveličali. Morda bo še najbolje, da izberete karnise za zavese nevtralnih in nevpadljivih barv, kamor boste lahko obesili različne zavese in se bo vse skupaj lepo podalo tudi k samemu oknu in pohištvu v prostoru. Seveda pa ni pomembna le barva, temveč tudi materiali in načini pritrditve zaves. Dobimo lahko lesene ali aluminijaste zavese najrazličnejših debelin in dolžil, z različnimi zaključki in detajli, potem pa so pomembni še nosilci pa kljukice in še marsikaj. Pozorni bodite na to, da bodo vaše karnise za zavese dovolj dolge, saj morajo prekriti celotno okno in še več, bidi pa morajo tudi dovolj trdne oziroma trpežne, da bodo držale zavese, ki so včasih lahko tudi nekoliko težje, odvisno od materiala, seveda.

karnise za zavese

Ko boste torej izbirali karnise za zavese, pojdite v trgovino Zavese Daša in prisluhnite nasvetom pravih strokovnjakov. Povprašali vas bodo po vaših potrebah in željah, potem pa vam predstavili ponudbo in možnosti, ki bi te vaše želje izpolnile. Ne skrbite, na koncu boste prav zadovoljni, saj imajo tudi čut za estetiko in vedo, kaj se poda kam. Lahko pa pri njih dobite tudi najrazličnejše zavese in tako prenovite celoten videz vaših notranjih senčil, kakor pač želite.