Nadlani

Bi radi vedeli kateri aktualni dogodki se trenutno dogajajo po Sloveniji? Potem je tukaj za vas kot nalašč spletna stran www.nadlani.si, kjer so vam na voljo vse potrebne informacije na enem mestu. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate in preberete novosti in dogajanja na področju kulture, športa, dogodkov, na voljo so vam novice, kronika in vremenska napoved.

Nadlani pa vam ni na voljo samo na spletni strani, ampak se izdaja tudi kot brezplačen časopis. Če ste zamudili tiskano izdaj ali če ste jo zavrgli pa nekaj nujno potrebujete si jo lahko ogledate tudi na njihovi spletni stani. Časopis Nadlani vam nudi hiter in enostaven pregled nad vsemi informacijami, ki vas zanimajo. Preberete si lahko vroče novice iz slovenskih krajev, kot so Brežice, Sevnica, Tržišče, Trebnje, Šentrupert, Novo mesto, Krmelj in Mokronog, skratka po vseh krajih iz Dolenjske in Posavske regije ter drugod.

nadlani

Poleg aktualnih novic, kronike, dogodkov in vremenske napovedi pa najdete na njihovi spletni strani tudi oglase za razne storitve, kot so tisk, gradbeništvo, storitve na področju zdravja in lepote ter še mnogo več. Do najnovejših novic lahko dostopate hitro in enostavno, le z enim klikom na njihovo spletno stran, ki jo najdete na www.nadlani.si. Na njihovi spletni strani se lahko registrirate kot njihov član in ste tako na tekočem z novicami v vaši bližini, sodelujete pa lahko tudi v različnih anketah.

Spletna stran in brezplačen časopis Nadlani vam je na voljo kjerkoli ter kadarkoli in tako ne boste zamudili ničesar, kar se dogaja v bližnjih krajih po Sloveniji in kar bi vas zanimalo. Za več informacij in ogled njihove spletne strani pa vas loči samo en klik na www.nadlani.si. Še danes se registrirajte in postanite njihov član ter tako bodite na tekočem z aktualnimi dogodki.