Pohištvo

PohištvoPrenavljajte notranje prostore hiše ali stanovanja in ne veste kje bi kupili pohištvo? Potem ste na pravem mestu.

Pohištvo so elementi brez katerih ne gre pri opremljanju stanovanja. Zraven štejemo jedilnice, kuhinje, dnevne sobe, mladinske in otroške sobe, spalnice.

Zakaj izbrati pohištvo v salonpohistva.si? Ker Vam nudijo nepozabno nakupovalno izkušnjo po ugodnih cenah. Imajo brezplačno montažo in dostavo in pestro izbiro vse kar potrebujete za dom ter za Vas imajo še 100% garancijo za nakup. Spletni salon je spletna trgovina, ki prodaja izdelke za dom in pohištvo. Za Vas imajo hiter in cenovno ugoden nakup.

Trenutno imajo za Vas akcijo -50% na vse izdelke. Svetujemo Vam, da v primeru, če hočete pohištvo vrniti naredite naslednje: če niste zadovoljni s tem kar ste kupili vrnete najkasneje v 15 dneh. Strošek, ki ga boste plačali je vrnitev izdelka. O predvidevanem vračilu morate pisno obvestiti prodajalca in sicer na info@SalonPohistva.si.

V kolikor boste odstopili od pogodbe morate izdelek v nespremenjeni količini in nepoškodovanega poslati v podjetje. Izdelek morate vrniti takšnega kot ste ga kupili, na tistih, ki se vidijo sledi montaže(vrtanje, vgradne praske, uporabljena vodila in nameščeni ročaji). Nikakor ne morete vrniti, saj se to spada k poškodbam, ki so nastale pri montaži.