Povečanje dojk

Koliko stane zadovoljstvo, sreča, ljubezen do samega sebe? Neprecenljivo!

Zjutraj vstati in se pogledati v ogledalo, ob tem pa ne opaziti ene same stvari, ki nas bi zmotile na našem telesu je skoraj nemogoče. Povečanje dojk, korekcija trebuha ali pa lifting obraza so želje marsikatere osebe. Kakor je narava oblikovala človeško telo simetrično na prvi vtis, lahko hitro ugotovimo, da temu le ni tako. Pri nekaterih ljudeh so te izrazite asimetričnosti bolj opazne, pri nekaterih manj, nekaterim so bolj, drugim spet manj moteče. Obstajajo ljudje in njihovi deli telesa, ki lahko zaradi naravnih danosti kakor radi rečemo “geni”, bolezni ali pa poškodb spremenijo svojo obliko do te mere, da v človeku uničujejo samozavest, kar lako močno vpliva na dobro počutje in zdrav duh misli.

Nemalokrat so tarča velikih predsodkov do samega sebe ravno ženske, saj je že skozi stoletja znano, da so ženske tiste, ki so znane po lepoti, nežnosti, čudovitosti. Vendar je realnost takšna, da popolnih stvari ne ustvari nihče kakor mi sami oz zadovoljstvo s tistim kar imamo. V veliko pomoč pri iskanju samega sebe in svoje lastne lepote so lahko tudi  estetski kirurgi kakor je tudi Nina Suvorov. Njeno poslanstvo je ustvarjanje zadovoljstvo tako moških kakor žensk. Meni, da lahko že manjši posegi lahko  izboljšanja samopodobe osebe in izboljša njeno kvaliteto življenja. Veliko žensk se danes odloči za spremembo na svojem telesu, da bi izboljšala kvaliteto svojega živlenja. Največkrat gre za povečanje dojk, saj ženskam predstavljajo simbol ženstvenosti. Pri povečanju dojk gre za operativen posega, kjer se pacientu vstavi prsne vsadke pod tkivo, da se poveča sam volumen dojke. Za ta nemen obstajajo različne velikosti o katerih se je predhodno dobro posvetovati z estetskim strokovnjakom. Vsaka stranka se obravnava individualno in strokovno, da se ugotovijo njegove želje in tudi sama ustreznost.

povečanje dojk

Povečanje dojk danes ni več tabu, za tovrstni poseg se povečini odločajo mamice zaradi nosečnosti, ženske v zrelih letih zaradi staranja, osebe po veliki izgubi teže in številni drugi razlogi, kateri niso tako pomembi kakor je zadovoljstvo samega s seboj. Zato je tudi glavni cilj estetske kirurgije n-suvorov, da ustvarjo čudovite, naravne dojke in ob enem zadovoljne stranke. Zato dobrodošle vse tiste, ki menite, da lahko danes naredite nekaj zase in spemenite svoj pogled na  svoje telo.