Tečaj ruščine

Rusija je bogata in širna država, kjer živijo zanimivi in gostorljubni ljudje. Če ste po duši vsaj malo popotnik in avanturist, vas bo obisk Rusije gotovo navdušil. Vaše doživetje pa bo še lepše, če boste znali tudi sami govoriti rusko. Ker je ruščina slovanski jezik, je učenje manj zahtevno, zato vam priporočamo, da obiščite tečaj ruščine, kjer se boste hitro naučili osnov tega lepega in velikega jezika. V jezikovni šoli Carnion vam bodo jezik predstavili na prijeten in simpatičen način in videli boste, da tečaj ruščine res ni nič strašnega in da se ta jezik zaradi svoje slovanske podobnosti našemu jeziku, lahko res hitro naučite. Vsaj osnov jezika, ki pa vam bodo v Rusiji prišle še kako prav, saj šredvsem starejši prebivalci Rusije ne govoriju tujih jezikov, pa tudi mlajši so na svoj jezik zelo navezani in zelo cenijo, če se tujec poskusi in govori v njihovem jeziku.

tečaj ruščine

Tečaj ruščine je seveda zelo primeren tudi za različne poslovneže, ki si želijo poslovati s to veliko in bogato državo in njenimi ljudmi. S pomočjo znanja njihovega jezika vam bodo mnoga vrata veliko bolj odprta. Rusi so sicer izjemno gostoljuben in prijazen narod in sploh svoje slovanske brate imajo zelo v čislih, vendar se jim lahko zelo priljubite tudi z samo nekaj besedami ruskega jezika in vaš posel bo takoj boljše stekel. Zatto je seveda zelo dobro poznati nekaj osnov ruskega jezika, saj vam to lahko izjemno pomaga.

Ker pa ne gre za zelo zahteven jezik, njegova slovnica, zven in izgovorjava je zelo podobna našemu, še veliko lažje pa vam bo, če znate srbski ali hrvaški jezik, je lahko že kratek tečaj ruščine zelo učinkovit in vam lahko da vsaj tisto osnovo, ki jo potrebujete za to, da boste na svoje ruske gostitelje naredili odličen vtis. Pozanimajte se torej o možnosti učenja ruščine