Apartmaji Izola

Apartmaji IzolaApartmaji Izola Vam nudijo pestro izbiro namestitve v času dopustov saj so primerni za kolonije, pare in družine. Na voljo so Vam apartmaji Kolorček, Martinčič, AB, ena apartmajska hiša Marinela, sobodajalstvo Adriana in Jožef Vitez.

Preverite kateri apartmaji Izola so Vam najbolj všeč. Podrobne opise in cene si poglejte na: http://www.apartmajidirekt.com/category/apartmaji-slovenija/izola/.

Apartmaji Kolorček imajo dva manjša apartmaja za 4 in 7 oseb. Apartmaji AB imajo na voljo več apartmajev za različno število oseb. Najamete lahko tudi kolesa in se odpravite na izlet v bližnje turistične kraje. Apartmaji Martinčič imajo za Vas tri apartmaje, za dve osebi, otrok star 5 let biva brezplačno. Apartmajska hiša Marinela Vam ponuja garsonjero in enosobni apartma. Sobodajalstvo Adriana in Jožef Vitez ima v prvem nadstropju stanovanjske hiše dva apartmaja.

Apartmaji so opremljeni s sodobno opremo kot je: kopalnica, spalnica, kuhinja, kabelska TV, Wi-Fi in klima. Vsi apartmaji Izola imajo svoja parkirišča, balkon, teraso in žar. Zraven lahko pripeljete tudi hišne ljubljenčke saj imajo tudi za njih prijeten prostor.

Apartmaji Izola so idealni za vse, ki želite doživeti nepozaben dopust na slovenski obali. Primerni so tudi za tiste, ki želite raziskovati zgodovino različnih mest, ki imajo veliko kotičkov za sproščanje. Apartmaji Izola imajo dostopne cene tudi v glavni sezoni, izven nje pa jih lahko najamete po zelo ugodnih cenah.