Gugalnica zabavna naprava za najmlajše

Se spomnite kako ste se včasih radi igrali zunaj na soncu na vrtu, v bližnjem parku ali na igrišču? Današnji otroci so čisto nasprotje temu kar smo počeli včasih. Sploh ne poznajo radosti, ki jih lahko ponudi zabava s prijatelji ob igri na svežem zraku. Včasih smo se zelo radi gugali. Gugalnica je bila del skoraj prav vsakega vrta in parka, danes pa jo uporabljajo po večini le še naši najmlajši pa še to zelo malo časa.

Gugalnica je naprava, ki je sestavljena z ogrodja, dveh vrvi ali verig, ter stolčka oz. ravne deske na kateri sedimo. Če si želite ponovno občutiti veter v laseh otroka v sebi si naročite svojo novo gugalnico na kreal.si/si/gugalnica. Gugalnica podjetja Kreal je izdelana iz visokokakovostnega aluminija, ki ne rjavi ter je zato odporen na prav vse vremenske razmere. Gugalnica je lahko enojna ali dvojna odvisno od vaših potreb oziroma želja. Gugalnica Kreal bo poskrbela, da si boste ustvarili vrsto novih kvalitetnih spominov, ki se jih boste še dolgo spominjali.

gugalnica

Gugalnica ima tudi vrsto drugih koristnih učinkov za katere ljudje pravzaprav sploh ne vedo. Poskrbi za krepitev trebušnih mišic, spodbuja razvoj stikov z drugimi otroci (zmeraj je dobro da te nekdo poriva med tem, ko se ti gugaš), nudi pa tudi kvalitetno sprostitev saj zibanje sprošča naše mišice.

Presenetite svoje otroke ter naročite dvojno gugalnico že danes. Podjetje Kreal vam jo bo dostavilo ter zmontiralo tudi na zasebnih površinah. Vendar ne pozabite poskrbeti za varnost saj je lahko gugalnica zelo nevarna naprava ob nepravilni uporabi, nihče pa si ne želi, da bi se kdorkoli poškodoval zato je posebej pri mlajših otrocih ob guganju nujno potreben nadzor staršev ali skrbnikov.

Podjetje Kreal pa  vam lahko izdela in zmontira tudi ostala igrala in celo fitnes opremo za malo starejše uporabnike. Tako boste lahko skupaj z vašimi otroci uživali na svežem zraku domačega vrta ter se ob tem neizmerno zabavali.