Nogavice so super darilo, še posebej, če jih personalizirate

Počasi se bližamo decembru. To je mesec obdarovanj, mesec, ko doma diši po pravkar pečenih piškotih, ko nas obiščejo dobri možje, ko je vse osvetljeno v najrazličnejših lučkah, ko zadiši po kuhančku in drugih dobrotah … Že veste, kaj boste svojim najdražjim podarili za novo leto (ali že prej)? Ne še? Potem imamo za vas odlično rešitev – nogavice! Kliknite na stumfki.com in poglejte, zakaj so nogavice lahko super darilo.

Najbrž ste zdaj pomislili, da to pa res ni neko posebno darilo. Morda imate prav, a na spletni strani stumfki.com ne boste našli le običajnih nogavic, ki se jih da kupiti v vsaki trgovini. Ne, tu boste našli personalizirane nogavice. Ja, prav ste slišali, tudi to se da narediti po vaših željah. Vse kar morate narediti je, da najdete super sliko vašega partnerja, tete, strica, mame, očeta, babice, dedka ali koga drugega, ki bi ga radi obdarili in pravočasno naročite svoj paket nogavic. Izberite zabavno sliko, ki bo komplet nogavic naredila res poseben in edinstven. Nanje lahko natisnete tudi svojega hišnega ljubljenčka, kraj, ki vam je še posebej pri srcu ali karkoli drugega, kar se vam zdi, da bi bilo vredno odtisniti na komplet nogavic. Kaj če bi naročili enake komplete nogavic za vso družino! To bi bilo še posebej zabavno in edinstveno, saj si lahko na božični ali novoletni večer vsi obujete isti komplet in se fotografirate. To bo zagotovo nepozaben spomin.

nogavice

Izberite motiv po lastnih željah.

Seveda pa na spletni strani najdete še vrsto drugih nogavic, od tistih brez elastike, kompresijskih nogavic, najlonskih nogavic, nogavic za moške ali za ženske … Ponudba je res velika, zato boste gotovo našli tiste, ki so vam res všeč. Najboljše pri vsem tem je, da lahko svoj komplet naročite kar iz udobja vašega kavča in tako prihranite še na času, ki ga lahko posvetite drugim, pomembnejšim stvarem.