Transparenti za široko prepoznavnost vašega podjetja

Transparenti so odlične zunanje oglaševalsko sredstvo, ki ga lahko srečamo na različnih dogodkih, prireditvah, pa tudi ob večjih prometnicah in v mestih. Njihova glavna naloga je, da mimoidoče privabijo s svojo vsebino in jih tako napeljejo, da se odločijo za produkte ali storitve, ki jih ponuja vaše podjetje. Poleg oglaševanja, pa se lahko transparenti uporabljajo tudi v druge namene – napovedovanje zanimivih dogodkov, oznanjanje rojstnodnevnih zabav ali kot vabila na različne prireditve. Če tudi vi oglašujete ali pripravljate dogodek, potem pridobite ponudbo za izdelavo transparenta pri podjetju Magma Media in poskrbite za izvrstno promocijo in dober odziv javnosti.

transparenti

Kaj je pomembno pri izdelavi transparenta?

Čeprav transparent na prvi pogled deluje kot malo večji plakat z določeno vsebino, pa temu v praksi še zdaleč ni tako. To odlično promocijsko sredstvo mora namreč združevati številne lastnosti, da sploh lahko privabi poglede ljudi. Transparenti, za katere želite, da prodajajo in pridobivajo nove stranke, morajo biti v prvi vrsti izdelani iz kakovostnih in odpornih materialov. Nenazadnje gre za zunanje oglaševalsko sredstvo, ki je ves čas izpostavljeno zunanjim dejavnikom, ki ga lahko poškodujejo. Pri Magma Media transparente izdelujejo iz visokokakovostnega PVC ceradnega platna, ki brez težav kljubuje različnim neugodnim vremenskim razmeram. Robovi transparentov so dodatno ojačani, na njih pa se tiska z UV obstojnimi barvami, zato ne bledijo in čez čas ne izgledajo obrabljeno.

Poleg kakovostnih materialov, pa sta izjemnega pomena tudi vsebina in dizajn samega transparenta. Izdelek mora biti čim bolj kreativen, drugačen in privlačen, saj ga bo le tako pogledalo veliko število ljudi oziroma mimoidočih. V naslednjem koraku pa je prav vsebina tista, ki odloči o usodi vašega oglasa. Pri oblikovanju transparentov se držite zlatega pravila manj je več in nanje vključite le najbolj pomembne informacije, za piko na i pa dodajte kakšno zanimivo misel, svoj slogan ali moto, ki vas vodi pri poslovanju.