Vas zanima podaljševanje trepalnic?

Vas zanima podaljševanje trepalnic?Ste si vedno želeli imeti take trepalnice kot najbolj slavne hollywoodske zvezdnice? No mogoče se vaše želje lahko uresničijo in to po ugodni ceni.

Želite preizkusiti podaljševanje trepalnic z najhitrejšim stimulatorjem za rast trepalnic? Pri tem vam lahko pomaga LUX – FACTOR WILD EYELASH VOLUME. Ta serum spodbudi podaljševanje trepalnic. Posledično so vaše trepalnice potem bolj goste, temnejše, polnejše in močnejše. Pridobite tudi do 85 % volumna pri vaših trepalnicah. Nič več lomljenja vaših trepalnic. Saj serum za podaljševanje trepalnic poskrbi, da se vaše trepalnice nič več ne lomijo ter, da ne izpadajo. Z nanosom seruma, na vaše trepalnice nanosite tudi zaščiten sloj, kateri ščiti vaše trepalnice pred vremenskimi vplivi in vlago.

To terapijo za podaljševanje trepalnic so testirale tudi Iris Mulej in Jasna Kuljaj. Njuni rezultati so presenetljivi in neverjetni. Ta serum za podaljševanje trepallnic vam na naraven način spodbudi rast trepalnic. Prijazen je do kože in ne draži še tako občutljivih oči. Serum za podaljševanje trepalnic vsebuje natrijev klorid, dinatrijev fostat, citronsko kislino, benzalkonijev klorid, celulozno gumo in prečiščeno sterelizirano vodo.

Super novica je tudi da po 2 tednih uporabe tega seruma za podaljševanje trepalnic, lahko dosežete make – up efekt brez uporabe mas – kare. Ravno zaradi tega, pa se ta izdelek uvršča med najučinkovitejše inovacije v industriji kozmetike. Saj vas do vaših rezultatov lahko pripelje na popolnoma varen in naraven način. Podaljševanje trepalnic še ni bilo tako preprosto, samo enkrat dnevni nanos seruma na zgornje in spodnje trepalnice in to je to. Seveda pa je bil tudi klinično testiran.

Če se odločite za nakup tega seruma ga lahko v tem mesecu obdarovanja in dobrega vzdušja dobite že za 39, 90 € namesto za 80, 00 €. Za to ceno boste dobili serum, ki vam bo zadoščal za 28 dni. Če si želite bujnejših, daljših in gostejših trepalnic, je serum za podaljševanje trepalnic odličen izdelek za vas.