E-apoteka

E-apotekaSpletna lekarna E-apoteka vam nudi hitro, pregledno in učinkovito iskanje zdravil in naročanja teh preko spleta po pošti na dom. Spletna apoteka vam ponuja na izbiro čisto klasična zdravila pa tudi mazila, kapsule, tablete, kreme, losjone, sirupe, kapljice za oči ali nos, higienske robčke, zobne paste, pastile, gele, pršila in vse ostale stvari. Kategorije med katerimi lahko izbirate na njihovi spletni strani e-apoteka.si so zdravila brez recepta, za nosečnice in mamice, kozmetika, prehrana in dopolnila, intimna nega in spolnost, moški, živali in hujšanje. Izdelki so cenovno ugodni in zelo kvalitetni. Vsi izdelki, ki so vam jih ponuja apoteka, so priznanih blagovnih znamk in proizvajalcev, kot so A-Derma, A.Vogel, Avene, Anaya, Bayer, Bema kozmetika, Bebival, Bioderma, Catalysis, Dr Pasha, Dermatix, Dr. Hauscha, Elancyl, Eucerin, Favn, Gamarde, Nuxe, Suki Sensilab, Vichy, Swiss cosmerba, Krka, Fedimed, Medex, Belupo, Jgl, Johnson & Johnson, Lek, Biogaia, Pharmalfe, Novartis in ostale znamke.

Za nosečnice in mamice so v ponudbi izdelki, kot so: kozmetika za mamice in nosečnice, pripomočki za mamice, prehranska dopolnila in izdelki za nosečnice in mamice, zdravila za mamice in nosečnice, prehrana in prehranska dopolnila za otroke in dojenčke, pripomočki za dojenčke, za nego otrok in dojenčkov, zdravila za otroke in dojenčke. Pod kategorijo kozmetika najdete kozmetiko za otroke in dojenčke, kozmetiko za moške, kozmetiko za ženske, kozmetiko za ustnice, hujšanje, lase in lasišče, oči, telo obraz, naravno kozmetiko, kozmetiko za sončenje, za intimno nego ter kozmetiko za roke in nohte. Apoteka vam pod kategorijo hujšanje ponuja zdravila za hujšanje, prehranska dopolnila, prehrano za hujšanje,  kozmetiko za hujšanje in pripomočke za hujšanje.

Če si želite ogledati spletno lekarno E-apoteka ali ste zainteresirani za nakup izdelkov, potem obiščite njihovo spletno stran e-apoteka.si.