Android 12 bo kmalu tu

Novejši telefon si kupimo, boljši Android imamo na njem. Kateri Android imate vi na telefonu, če sploh veste? Preverite kateri je zadnji in kateri bo kmalu prišel. No, saj če mene kdo vpraša ne vem odgovora. Mislim, da nas je kar nekaj takih, ki se s tem ne obremenjujemo. So pa tudi taki in vedno več jih je, ki komaj čakajo na Android 12, ki so ga nekateri že lahko poskusili. Tisti so zelo navdušeni in pravijo, da ga ne menjajo za nobenega drugega. Mogoče ste ga tudi že vi poskusili, te sigurno veste kakšen napredek je to za pametne telefone.

No pa poglejmo kaj nam prinaša Android 12 na pametnih telefonih in tablicah. Google je povedal oziroma pri njih, da gre za nek odrasel operacijski sistem, ne pa več za neko mladinsko kodiranje, kot je bilo do sedaj. Tisti, ki uporabljate že 11 veste kako je napreden, ampak 12 je čist drugačna pravijo. Android 12 je sigurno nadgradil vse kar je lahko. Fokusirali so se na samo ustvarjanje, da bodo se v celoti prilagodili uporabniku. Na voljo je za tiste naprave, ki uporabljajo Pixel, ampak bo kmalu vsem na voljo. Vsem tistim, ki uporabljajo napredne pametne naprave.

Ko boste uporabljali Android 12 boste lahko napravo prilagodili sebi v prid. kaj vse to zajema si lahko preberete na spletni strani. Najboljše pa počakat, da boste tudi vi imeli Android 12 in se takrat sami prepričate. Mogoče to nekoga ne zanima, saj se v te reči niti ne znajde oziroma razume. Tisti vsi bomo samo čakali in bomo sigurno sami videli razliko med sedanjim telefonom in kasneje. Nekateri bodo to hitro poskusili, drugi bomo še malo čakali, ampak enkrat bomo vsi imeli 12. zato vsi tisti, ki se v Android bolj razumete, hitro stisnite zgoraj na spletno stran in si vse preberite.