Domofon za vsak dom

Domofon uporabljamo v vsakem enostanovanjskem in večstanovanjskem objektu ali blokih. Saj domofon je preprosta naprava, ki je enostavna, varna ter udobna za komuniciranje z obiskovalci. Pomemben je tudi, če imate hišo in ograjo okoli nje, saj boste tako lahko lažje odprli vrata oziroma ograjo, hkrati pa boste vedeli kdo je prišel k vam. Na voljo sta dve vrsti: avdio in video komunikacija, ki nam omogočata, da komuniciramo na daljavo brez osebnih stikov. Omogoča boljšo varnost, lažjo komunikacijo ter vrhunski nadzor. Več najdete na www.vat-sp.si

domofon

Video domofon ima dolgo življenjsko dobo, hkrati pa ne potrebuje posebnih vzdrževanj. Splača se vam ga vzeti, ker je sodoben, sprejema dogajanje v istem trenutku, ko gledate vanj, vrhunska govorna komunikacija hkrati pa vi vidite dogajanje zunaj, kar pa vaš obiskovalec ne mora. To lahko storite na monitorju ali pa celo na svojem pametnem telefonu, če izberete IP domofon.

Vgradnja ni težavna, samo ustrezno ga morate načrtovati, ko ga vgrajujete. Hkrati morate paziti, kadar vgrajujete video komunikacijo, da zajame čim večji zorni kot. Lahko pa prosite strokovnjake, da vam vgradijo, če že sami niste strokovnjak. Najboljši proizvajalci so: Comelit, Kocom, BPT in ostali, saj so njihovi izdelki najboljši na svetu, ker so najbolj kakovostni ter zanesljivi.

Dobra stvar pri njih je, da si lahko namestite melodijo zvonjenja po svoji izbiri oziroma okusu za glasbo. Kadar kupujete domofon za večstanovanjsko montažo se raje posvetujte z ostalimi stanovalci kakšne barve, vrste oziroma material želite imeti. Kadar boste kupovali preglejte oznake, tehnične posebnosti ali lastnosti, kot: oblika ali dizajn, barva, komponente, enote za število stanovalcev, vrsta sistema za govorjenje ter še druge komponente. Najbolj pomembno je, da mora biti prilagojen na različne vremenske pogoje.

Pomembno je tudi, da ga zavarujete, kar pa ni tako zelo drago. Najlažje si lahko izberete preko spleta saj tam lahko hkrati primerjate kateri je najboljši za vašo hišo oziroma blok.