Lasni podaljški clip on – ravni, valoviti in skodrani

Si že od nekdaj želite preizkusiti lasne podaljške, potem je zdaj prava priložnost, s klikom spoznajte lasne podaljške clip on, na spletni strani Vip Bejba. V njihovi spletni ponudbi lahko izbirate med sintetičnimi in naravnimi lasnimi podaljški po sistemu clip on nameščanja.

lasni podaljški clip on

Sintetični in naravni lasni podaljški clip on

Če izberete sintetične, so to lasni podaljški na 1 zaveso iz 100 % kvalitetne sintetike. To je prava izbira za vas, če si želite na hitro podaljšati svoje lase kar v udobju svojega doma. To vam omogoča sistem clip on pritrjevanja lasnih podaljškov. V paketu dobite eno zaveso, ki vam omogoča zgostitev las, podaljšanje las in možnost spenjanja las v čop. Lasni podaljški clip on bodo ustvarili volumen in dolžino vaši pričeski. Kljub temu, da so lasje sintetični, so iz zelo kvalitetne sintetike, naravnega videza in naravnega občutka na dotik, teže od 90 do 150g, dolžine od 40cm do 65 cm in s 5 prišitimi špangicami na 1 zavesi. Izbirate lahko med ravnimi, rahlo valovitimi, skodranimi in izredno skodranimi lasnimi podaljški (clip on). Na drugi strani pa lahko izbirate med clip on lasnimi podaljški iz 100 % naravnih Remy las, ki so lepi, mehki, gosti in dolgi ter se ne vozlajo. Tudi naravni podaljški so na voljo v ravni, rahlo valoviti, skodrani in izredno skodrani različici.

Lasni podaljški clip on – nega in namestitev

Lasne podaljške iz spletne strani Vip Bejba lahko obdelujete do 180 stopinj med samim sušenjem in likanjem. Kodranja ne priporočajo, ker je bolj smiselno izbrati skodrane podaljške. Življenjska doba lasnih podaljškov je od 3 do 6 mesecev oz. precej je odvisno od nege in uporabe. Kako si namestiti clip-on lasne podaljške izveste na spletni strani Vip Bejba, kjer je video, ki natančno prikazuje, kako si namestite lasne podaljške, s katerimi boste zasijali v vsej svoji lepoti.