Nadlani.si je lokalni brezplačnik in spletni medij za Dolenjsko in Posavje

Bbrezplačen časopis in spletni medij NaDlani.si (https://www.nadlani.si/) pokriva območja Dolenjske, Posavja in Bele krajine. Tiskana izdaja časopisa je brezplačna in je na voljo v 11 dolenjskih občinah. NaDlani.si izhaja tudi v tiskani obliki in pokriva vsa gospodinjstva v občinah Novo mesto, Trebnje, Sevnica, Mokronog-Trebelno, Šentrupert, Mirna, Žužemberk, Mirna Peč, Šmarješke Toplice, Škocjan in Šentjernej. Časopis je dostopen tudi v vseh večjih krajih in celo v najbolj oddaljenih dolenjskih vaseh.

Nadlani.si

Tiskana izdaja časopisa NaDlani.si je na voljo v gostilnah, restavracijah, kavarnah, hotelih, občinah, šolah in drugih javnih ustanovah. Zaradi široke dostopnosti ga mnogi poimenujejo tudi revija NaDlani ali revija lokalnih novic, saj gre za priljubljen lokalni časopis. Tiskana izdaja NaDlani.si je brezplačna oglasna zgibanka, ki izhaja 11-krat letno v formatu A3. Pokriva večji del Dolenjske in Posavja ter doseže več kot 30.000 gospodinjstev. Vsebuje vsebine s spletne strani, različne informativne in izobraževalne vsebine iz lokalnega okolja, preostanek pa je namenjen oglasom podjetij, ki spodbujajo bralce k nakupu. NaDlani.si ponuja bralcem nekaj novega in drugačnega, z več informacijami na enem mestu.

Celovito in pravočasno poročanje

Ena ključnih prednosti portala NaDlani.si je njegova zavezanost k zagotavljanju celovitih in pravočasnih novic. Pokriva domače in mednarodne novice, politiko, gospodarstvo, šport, zabavo in še več. Ta raznolikost zagotavlja, da so bralci vedno na tekočem z najnovejšimi dogodki, ki jih zanimajo. Portal ponuja široko paleto vsebin o življenjskem slogu in zabavi, ki zadovoljujejo različne interese. Od nasvetov za zdravje in dobro počutje do turističnih vodičev, modnih trendov in kulinaričnih užitkov, portal nudi bralcem navdih in praktične nasvete za vsakdan.

Aktualne zabavne vsebine

Zabavni del portala je prav tako privlačen, saj prinaša najnovejše novice iz sveta filmov, glasbe, televizije in drugih področij. Ne glede na to, ali ste navdušeni nad pop kulturo ali iščete dobro filmsko priporočilo, boste tukaj našli zanimive vsebine zase. Poleg bogate vsebine se portal ponaša z enostavno in prijazno zasnovo, ki izboljša uporabniško izkušnjo. Portal NaDlani.si ponuja številne prednosti, zaradi katerih je nepogrešljiv za bralce. S celovitim poročanjem novic, poglobljenimi analizami, zanimivimi vsebinami o življenjskem slogu, angažiranostjo skupnosti in uporabniku prijaznim dizajnom izstopa kot najboljša izbira za vse, ki iščejo kakovostno spletno branje.