Morda vaš otrok potrebuje otroška očala?

Ali ima tudi vaš otrok težave z vidom in potrebuje otroška očala? Vsekakor je pomembno, da otroku čim prej priskrbimo otroška očala in tako kar se le da poskrbimo za njegovo zdravje. Pri otrocih se pogosto nekoliko težje odkrije slabovidnost, zato je vsekakor dobro, da otroka peljemo na preventivni pregled in tako poskrbimo, da v primeru slabovidnosti otrok čim prej dobi otroška očala. Pri optiki Moj optik v Ljubljani poskrbijo, da otrok dobi očala katera mu najbolj ugajajo in so najprimernejša glede na njegov vid. Imajo zelo široko ponudbo okvirjev in tudi izdelane iz različnih materialov, saj kot vemo je pri otroku pomembno, da je okvir za očala izdelan tako, da otroka med samim nošenjem očal nič ne moti, kajti kot vemo se otroci nekoliko težje privadijo in je zato pomembno, da so okvirji očal kar se da lažji in seveda trpežni v primeru, da otroku očala padejo na tla. Za otroška očala pa se seveda poleg okvirja pomembna tudi izbira stekel. Ne glede na to ali ima otrok težave z vidom ali ne, nekateri svojemu otroku priskrbijo očala tudi le zaradi zaščite pred UV žarki.

otroška očala

Seveda pa se otroška očala izbirajo glede na starost otroka, saj se tako očala močno razlikujejo. V optiki Moj optik imajo zelo pester izbor korekcijskih okvirjev za otroška očala, kateri pa se razlikujejo tudi glede na blagovno znamko in kakovost očalnih stekel. Ker se nadvse trudijo pomagati kar se le da več otrokom pri izboljšanju vida pa pomagajo najti tudi ustrezen očesni pripomoček, kateri bo uporaben in prilagojen glede na starost otroka.

Če želite svojega otroka naročiti na očesni pregled lahko obiščete spletno stran optike Moj optik, kjer boste našli tudi kontakt, ki je potreben za naročilo. Za naročilo lahko pokličete na telefonsko številko 031 687 565 ali 059 012 722 ali pa jim pišete preko e-pošte, ki pa jo najdete ravno tako na spletni strani www.otroska-ocala.si.