Kakšni so zobni vsadki – cena je za razne vrste različna

Kakovostni zobni vsadki, cena je višja od navadnih, vendar se zaradi zdravja splačajo. cene zobnih vsadkov so različne zaradi različnih tehnologij in materialov, zato so kakovostni dražji vendar trajajo in nimate težav. Če so vaši lasje postriženi, zrastejo. Če ti strižejo nohte, zrastejo. Če ti izpulijo zobe, ali bodo zrasli? Na žalost vam zobje ne bodo znova zrasli, ne glede na čarovnijo in napitke, ki jih uporabljate. Še vedno pa obstaja upanje, da si povrnemo občutek naravnih zob in to je uporaba zobnih vsadkov.

 zobni vsadki cena
Načelo uporabe zobnih vsadkov je podobno kot pri zobnih protezah, ki nadomeščajo izgubljene zobe. Tako lahko normalno jeste svojo najljubšo hrano in se samozavestno nasmejete. Za razliko od zobne proteze pa zobni vsadek deluje kot mehanski vijak, ki bo nadomestil izgubljeni zob. Vendar niso vsi enaki zobni vsadki – cena pa se tudi drastično razlikuje.
Kakovostni zobni vsadki, cena odtehta kakovost, so trajna rešitev vaše doživljenjske težave in vam lahko znova povrnejo manjkajoče zobe, ki si jih želite vrniti. Poleg tega implantati zagotavljajo obnovo zob z umetnimi kovinskimi koreninami, ki v celoti podpirajo in preprečujejo izgubo čeljustne kosti. Vendar niso vsi zobni vsadki enaki. Tu so tri vrste vsadkov, ki jih morate poznati.
Endostalni vsadki so pogosta vrsta vsadkov, ki jih uporablja večina pacientov in zobozdravnikov. Vendar potrebujejo dobro in zdravo čeljust, da delujejo in se pravilno zlijejo. Videli boste držalo v obliki vijaka, ki bo nameščeno na vaši čeljusti, preden boste trajno namestili umetni zob. Vendar je treba tkivo dlesni zaceliti, preden zobozdravnik namesti umetni zob na svoje mesto. Potrebujete nekaj časa in potrpežljivosti, da zagotovite, da je temelj dovolj močan, da zdrži vse življenje. Celoten proces zdravljenja lahko traja od enega do dveh mesecev. Po tem lahko vaš zobozdravnik namesti umetni zob in odreže vse presežke, da se zob pravilno prilega okoliškim zobem. Endostalni zobni vsadki, cena je zelo zmerna, zagotavljajo dolgotrajno rešitev in dajejo pacientom občutek, da imajo ponovno naravne zobe. Subperiostalni vsadek je namenjen ljudem, ki nimajo dovolj visoke kosti za uporabo proteze. Zigomatski vsadki so kot nalašč za tiste, ki so prestali več operacij v ustih, poleg tega pa so cenejši in časovno učinkoviti v primerjavi z drugimi vrstami.