Garažna vrata za vsak dom

Garažna vrata, kot eden večji arhitekturnih elementov na vašem objektu igrajo pomembno vlogo ne samo pri zagotavljanju varnosti vašega doma, temveč tudi pri izgledu objekta, zato pa je pravilna izbira vaših garažnih vrat še tako bolj pomembna. Dvižna garažna vrata vam ne nudijo samo brezskrbno uporabo, temveč tudi nizke stroške vzdrževanja. Garažna vrata www.adoor.si/garazna-vrata/ so lepega videza, ter primerna za vsako obliko hiše, saj vam nudijo največjo izbiro dizajnov, elegantnih izgledov površin, barv ter zasteklitev, ki pa še dodatno popestri izgled vaših vrat, ki so lahko tako usklajena z stranskimi vrati, okni ali celo vhodnimi vrati. Primerna so tudi za izjemno široka ter visoka vrata, do višine kar 5,5 metrov.

So vrhunske kakovosti, saj so sestavljena iz jeklenih dvostenskih sekcij in obdelane površine, ter so izredno stabilna, zaradi večplastne strukture pa so izjemno dolgotrajna. Vrata imajo navpično odpiranje, kar vam nudi veliko prostora v garaži in pred njo. Glavno vlogo pri dvigovanju garažnih dvižnih vrat imajo vzmeti, ki so poleg motornega pogona in jeklenih vrvi, najaktivnejši in s tem tudi najšibkejši del sistema dvižnih vrat.

Pomembno je, da si za nakup vzamete čas in se o tem posvetujete s strokovnjakom, saj bodo zaradi odlične kvalitete, vrata po nakupu vaš dom krasila še mnogo let. Garažna vrata delujejo s posebno mirnim tekom, kar pomeni, da niso hrupna in so zelo nemoteča, za kar skrbijo stabilna držala tečajnih kolesc in tečajna kolesca iz posebne plastike.

Garažna vrata Adoor vam nudijo maksimalno varnost za celotno družino. Elektronska fotocelica je zaščita na katero se lahko zanesete, saj zaustavi vrata brez dotika ovire. Tako lahko brezskrbno pustite svoje otroke, da se prosto igrajo v garaži in se ne obremenjujete z morebitnimi nesrečami. Vrata imajo tudi dvojno varovalo, ki preprečuje padec vrat.