Nastanitve Bohinj so opremljene v tradicionalno alpskem slogu

Bohinj sodi med ene lepših lokacij v Sloveniji, saj ponuja neokrnjeno naravo in vrsto zanimivih aktivnosti, zaradi česar je pravi mali raj za oddihe. Če si tudi sami želite preživeti nekaj časa na tej idilični lokaciji, si lahko na povezavi alpik.si/sladko-spanje/hiske-alpik/ rezervirate svoje nastanitve Bohinj in pričnete z uživanjem. Bohinj je namreč kraj, ki je zanimiv za vse vrste obiskovalcev, od najmlajših pa vse do najstarejših, od parov do skupin prijateljev in tudi za družine. Vsak najde nekaj, kar lahko tam počne, energijo pa mu napolnijo nastanitve Bohinj, ki ponujajo udobne apartmaje za počitek, kuhanje obrokov in poležavanje na terasi.

nastanitve Bohinj

Nastanitve Bohinj ponujajo pestro izbiro apartmajev

Ker je Bohinj kraj za najrazličnejše obiskovalce, so tudi nastanitve Bohinj različne in primerne za vse vrste obiskovalcev. Konkretneje lahko izbirate med kar sedmimi apartmaji in tremi Chalet opcijami. Apartmaji se med seboj razlikujejo po velikosti in posledično po tem, koliko oseb lahko sprejmejo. Tako so nekateri apartmaji primerni za pare oziroma dve osebi, nekateri tudi za posamezne osebe, spet drugi pa so večji in so primernejši za skupine prijateljev ter najrazličnejše družine. Za lažjo izbiro najprimernejšega apartmaja, pa imate na priloženi povezavi vse nastanitve Bohinj natančno opisane, opise pa opremljene z mnogimi slikami za lažjo predstavo.

Apartmaji A1, A2, A3 in A4

Apartma A1 je duplex apartma z eno spalnico, kuhinjo in balkonom, primeren pa je za dve do tri osebe. Apartma A2 – Dupleks Deluxe velja za romantičnega in je tako najprimernejši za pare ali največ tri osebe. Tretji apartma A3 je namenjen največ dvema osebama, saj je nekoliko manjši in ne dopušča možnosti dodatnega ležišča. Apartma A4 pa je primeren za štiri osebe, saj ima dve spalnici, kuhinjo, kopalnico in teraso s čudovitimi pogledi.

Apartmaji A5, A6 in A7

Nekoliko večji od prvih štirih, je apartma A5, ki je primeren za šest oseb. Ta duplex apartma ima tri spalnice, dve zasebni kopalnici, kuhinjo, predel za sedenje s TV-jem in prostoren balkon. Apartma A6 je namenjen dvema osebama, najpogosteje ga najamejo pari, ki si želijo izkusiti pravljičnost tega kraja. Sedmi apartma A7 pa se nahaja v pritličju in je primeren za tri osebe. Apartma ima kuhinjo, eno spalnico, kopalnico, teraso in dnevno sobo s kaminom.

nastanitve Bohinj

Chalet Zlatorog, Chalet Tisa in Chalet studio Govic

Nastanitve Bohinj poleg apartmajev ponujajo še tri Chalet koče. Chalet Zlatorog lahko sprejme štiri osebe, vključuje pa kamin in tudi lastno savno. Ta koča ima dve sobi, kuhinjo, dnevni predel, kopalnico in velik vrt okoli koče. Chalet Tisa velja za romantično brunarico, sprejme pa šest oseb. Brunarica ima tri spalnice, opremljeno kuhinjo, dve kopalnici in vrt okoli koče. Najnovejša možnost pa je Chalet studio Govic, ki lahko sprejme dve osebi. Studio Govic je studio s kaminom, posteljo, kuhinjo in kopalnico ter tudi teraso.

Nastanitve Bohinj združujejo tradicionalno s sodobnim

Za vse apartmaje in koče je značilno, da so opremljene v tradicionalno alpskem slogu, ki oživlja tradicijo. Bohinj je namreč obkrožen z gorami in drevesi, zaradi česar se hišice iz lesa in kamna kar zlijejo z okolico. Les je tradicionalni material, značilen za alpski stil, v nastanitve Bohinj pa tovrsten les prinaša občutek topline in domačnosti. Vse koče in vsi apartmaji imajo svojevrsten pravljičen videz, zaradi česar sodijo med najlepše apartmaje daleč naokrog. Ves tradicionalen videz pa je povezan s sodobnim, saj so vsi apartmaji opremljeni s sodobnimi komponentami, potrebnimi za udobno bivanje. V apartmajih se tako nahajajo televizija, brezžična povezava, sušilec za lase, likalnik, žar in podobno.

nastanitve Bohinj

Nastanitve Bohinj so na vrhunski lokaciji

Vsi apartmaji in Chalet koče se ponašajo z odlično lokacijo, sredi neokrnjene narave in v neposredni bližini Bohinjskega jezera. Za nastanitve Bohinj velja, da so ravno prav oddaljene od vrveža in vseh potencialno motečih dejavnikov, da omogočajo pravi »odklop«, obenem pa so dovolj blizu jezera in ostalih pomembnih točk Bohinja. Tako apartmaji spajajo bližino in zasebnost, kar omogoča nemoteno raziskovanje lepot Bohinja, a tudi miren počitek ob koncu napornega dneva. Apartmaji in koče so nekoliko odmaknjeni, zaradi česar omogočajo sproščanje na vrtu ali terasah. Vse terase imajo namreč čudovite poglede na lepote Bohinja, kot so pogled na reko Savico, na Vogel in preostali del Triglavskega narodnega parka.

Nastanitve Bohinj in najrazličnejše aktivnosti

Bohinj je znan po neokrnjeni naravi, a je zanj značilno tudi to, da ponuja pestro izbiro najrazličnejših aktivnosti. V Bohinju se lahko zabavate praktično celo leto, saj je vsak letni čas po svoje zanimiv in ponuja različne aktivnosti. Tako se lahko v toplejših mesecih odločite za kopanje v Bohinjskem jezeru, pozimi pa se odpravite na smučanje in sankanje. Poleg tega se lahko odločite za pohodništvo, kolesarjenje, ribarjenje, čolnarjenje, supanje, naročite se lahko na wellness storitve ali pa zgolj poležavate in se naužijete sonca ter sveže narave. Aktivnosti je torej precej, v tem pa se deloma tudi skriva razlog, zakaj je Bohinj priljubljena destinacija za vse, ki si želijo svoj oddih preživeti aktivno v srcu narave. Vse to pa omogočajo nastanitve Bohinj, ki so udobne in predstavljajo prostor za počitek po napornem dnevu.