Smrekova krema je narejena iz samih naravnih sestavin

Danes obstaja že vrsta različnih krem za masažo, celjenje ran, udarce, zvine, srbečice in podobne težave, ki nas pestijo. A v določenih kremah obstaja veliko umetnih snovi, ki zagotovo niso najboljše za naše telo. Smrekova krema pa je popolnoma naravna krema, saj je narejena na osnovi smole in zato jo lahko brez skrbi uporabljate za različne težave.

smrekova krema
O blagodejnih učinkih smrekove smole so vedeli veliko povedati že stoletja nazaj. O njen je na primer pisal že Hipokrat, pater Simon Ašič, Ibn Saba in celo ameriški Indijanci. Smola kožo neguje tako površinsko kot globinsko, hkrati pa krepi njen obrambni mehanizem in spodbuja njeno delovanje ter prekrvavitev. Smrekova krema je zato prava izbira za mnogo težav, z njo pa se lahko mažete tudi brez kakšnega posebnega razloga. Gre za naravno kremo, z dokazano pozitivnimi učinki. Dodana so ji le naravna in eterična olja, etanol in voda. Krema ni mastna in se zato hitro vpije v kožo, kar zagotavlja hitre blagodejne in hladilne učinke. Ker ni mastna in ne pušča madežev, se z njo lahko namažete kadarkoli, tudi ko se odpravljate ven, v službo ali kam drugam, kar pomeni, da jo lahko uporabite večkrat dnevno, ne le zvečer pred spanjem.

Uporaba smrekove kreme je zelo enostavna. Večkrat dnevno (število nanosov ni omejeno) jo nanesite na želeni predel. Če želite, lahko mesto nekaj časa tudi masirate, a masaža prav zares ni potrebna, saj, kot smo že povedali, krema ni mastna. Če želite izkusiti še močnejši učinek, potem vam priporočamo, da uporabo smrekove kreme kombinirate še z uporabo smrekove obloge.

Smrekova krema je uporabna krema za različne vrste težav, brez skrbi pa jo lahko uporabljate tudi brez posebnega razloga. Z njo si lahko na primer le navlažite roke ali noge. Namesto da bi naslednjič kupili umetno kremo v trgovini, raje premislite o nakupu smrekove kreme, ki je narejena iz 100 % naravnih sestavin.