Kvalitetni tepihi za avto so gumijasti

Tepihi za avto so super zato, ker se tla v avtu zaradi njih ne umažejo in se ne izrabijo, saj so večinoma tekstilna in občutljiva. Zato so priročni kvalitetni tepihi za avto, ki so kakovostni in zadržijo umazanijo, vago, blato ter tudi vodo. Vendar so taki le gumijasti tepihi, ki so narejeni točno po meri, da se avtu ali drugemu vozilu povsem prilegajo in ne izpustijo s sebe dol nobene umazanije ali tekočine, ki bi poškodovala avto. Nekateri madeži ne gredo nikoli stran, kot veste tisti, ki vam je kdaj otrok umazal avto s čokolado, ali ribezom ali se vam je polilo vino ali olje.

tepihi za avto

Gumijasti tepihi za avto so inovativni in jih izdeluje slovensko podjetje, ki jih je izumilo. Njihova posebnost je, da imajo rebra in posebne kanale ter visok rob, zato se razlita tekočina in umazanija ali razsuta moka na primer ne bodo razlili po avtu in podu. Ker so robovi dovolj visoki ob straneh, boste imeli suhe noge in avto in boste lahko še vozili do prve točke, ko lahko tepihe enostavno očistite.

Gumi tepihi za avto se izjemno hitro in dobro očistijo, ker so narejeni iz kakovostne gume, na katero se nič ne prime. Enostavno jih odpnete z gumbov in stresete umazanijo, če ne gre, jih sperete in če še ne gre, da se je umazanija zatrdila, jih sperete pod pritiskom. Tudi detergent ni potreben, lahko pa ga uporabite, ker gumi tepihi za avto niso občutljivi na kemikalijo.

Da bi bili ti tepihi res učinkoviti, jih izdelajo čisto po meri, zato morate z avtom tja, da izmerijo natančno vse štiri tepihe, za voznika, sovoznika in oba tepiha za sedežema. Z njimi boste več kot zadovoljni, Ker s tako kakovostni, jih boste imeli za vedno, ker se ne uničijo in ne zbledijo, kot tekstilni tepihi. Vedno ohranijo svojo elegantno črno barvo.